Opzoek naar een hovenier? Vraag gratis offertes aan!
  • De beste prijs!
  • Door heel Nederland!
  • Meerdere offertes!

Hovenier offertes vergelijken

Wilt u liever niet teveel betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om bij meerdere hoveniers een offerte aan te vragen. Door op de onderstaande button te klikken, gaat u naar het aanvraagformulier. Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend offertes van hoveniers in uw regio.

Opzoek naar een hovenier

Opzoek naar een hovenier en wilt u informatie inwinnen over het kostenplaatje? Vraag vandaag snel hovenier offertes aan!

  • Diverse hoveniers door heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vergelijk meerdere hoveniers!

Dakterras

Dakterras

Een dakterras is een terras op een plat dak. Een dakterras wordt vaak gemaakt als er geen ruimte is voor een tuin. Het is dus eigenlijk een soort vervangende tuin. Dit gebeurt bijvoorbeeld midden in de stad, waar weinig plek is voor een tuin. Zo kan men toch lekker buiten zitten. De dakbedekking moet worden beschermd en er moeten extra vlonders op worden geplaats zodat men er ook veilig op kan lopen. De draagconstructie moet ook sterk zijn want er moeten toch mensen op kunnen lopen en kunnen zitten. Op een dakterras kunnen planten of meubels gezet worden. Net zoals bij een echte tuin. Voor het aanleggen van een dakterras moet er eerst een vergunning worden aangevraagd. Er zijn verschillende lagen waarmee een dakterras afgewerkt kan worden. Bijvoorbeeld stoeptegels, drainagetegels, rubbertegels of een houten vlonder.

Dakterras aanleggen

Er moet een vergunning worden aangevraagd, voordat er een dakterras aangelegd kan worden. Hiervoor kunt u terecht bij uw gemeente. Als deze vergunning is toegekend, kunt u beginnen met het aanleggen van het dakterras. Dit kunt u natuurlijk zelf doen maar er zijn ook genoeg bedrijven die dit voor u kunnen doen. Als u het zelf gaat doen staan er voldoende checklists op internet waarin staat wat er moet gebeuren voor het aanleggen van een dakterras. Als er een professional komt dan vraagt hij naar uw wensen en behoeften. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld en als hiermee akkoord wordt gegaan kan er worden begonnen met de aanleg van het dakterras. Het is verstandig om bij verschillende bedrijven een offerte op te vragen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald.