Opzoek naar een hovenier? Vraag gratis offertes aan!
  • De beste prijs!
  • Door heel Nederland!
  • Meerdere offertes!

Hovenier offertes vergelijken

Wilt u liever niet teveel betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om bij meerdere hoveniers een offerte aan te vragen. Door op de onderstaande button te klikken, gaat u naar het aanvraagformulier. Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend offertes van hoveniers in uw regio.

Opzoek naar een hovenier

Opzoek naar een hovenier en wilt u informatie inwinnen over het kostenplaatje? Vraag vandaag snel hovenier offertes aan!

  • Diverse hoveniers door heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend
  • Vergelijk meerdere hoveniers!

Kosten tuin aanleggen

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan wilt u natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn. Hoeveel het aanleggen van een tuin u gaat kosten, is natuurlijk ook van groot belang. Dit kan de reden zijn om een nieuwe tuin aan te leggen of om daar toch vanaf te zien. In dit artikel vindt u meer informatie over de kosten van het aanleggen van een nieuwe tuin.

Kosten aanleggen tuin

De kosten voor het aanleggen van een tuin zijn per tuin natuurlijk verschillend. Geen enkele tuin is immers hetzelfde en daarom kan er ook geen vaste prijs gegeven worden. De totale kosten van het aanleggen van een tuin bestaan uit de hovenierskosten, materiaalkosten en extra’s voor uw tuin. Over het algemeen kan gezegd worden dat een tuin gemiddeld 50 tot 100 euro kost, per vierkante meter. Deze prijs is inclusief btw, arbeidsuren en materiaal. Per onderdeel worden de volgende prijzen gerekend:

Hovenierskosten – 35 tot 45 euro incl. btw per uur
Tuinontwerp – 250 tot 500 euro incl. btw
Grasveld – 5 tot 10 euro incl. btw per vierkante meter
Beplanting – 10 tot 30 euro incl. btw per vierkante meter
Straatwerk – 50 tot 150 euro incl. btw per vierkante meter
Houten vlonders – 80 tot 160 euro incl. btw per vierkante meter
Sierhekwerk of houten schutting – 50 tot 150 euro incl. btw per meter
Schuur of tuinhuis – 500 tot 5000 per stuk
Vijver – 150 tot 2500 euro

Zoals u kunt zien is er nogal wat verschil tussen de prijzen. Per hovenier zullen de prijzen verschillend zijn. Binnen de onderdelen zijn er ook nog verschillende variaties mogelijk, wat van invloed is op de prijs.

Ik wil weten wat een tuin aanleggen mij precies gaat kosten, wat nu?

Per tuin zal het verschillend zijn. Om een goed inzicht te krijgen over wat een tuin aanleggen u gaat kosten, kunt u een offerte aanvragen via onze website. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. U wordt dus nergens toe verplicht. U kunt een offerte aanvragen door het formulier in te vullen op onze website of door contact op te nemen per telefoon. U zult zo een goed inzicht krijgen in wat een tuin u gaat kosten.